Pentru cei care vor să fie mai aproape de natură putem oferi spații de camping, la doar câteva sute de metri de Pensiunea MUZE. Dispunem de un teren cu o suprafața de circa jumătate de hectar chiar la Marginea rezervației cu o vedere superbă spre stâncile Țipovei. Anume aici începe traseul turistic!

Oaspeții pot parca mijloacele de transport absolut gratuit la parcarea campingului, fără să facă deranj localnicilor sau să intre in conflict cu poliția (Notă: circulația mijloacelor de transport pe teritoriul rezervației este interzisă și se pedepsește conform Codului Contravențional. La fel este interzisă aprinderea focului și organizare de grătare pe teritoriul Rezervației).

Oaspeții pot închiria foișoare la prețuri rezonabile și pot face grătare într-un spațiu protejat fără să dăuneze mediului ambiant și fără ca să fie stresați de amenzile usturătoare.

Partenerii noștri pot oferi spații pentru cei care au venit cu rulotele, astfel la doar câteva zeci de metri va fi amenajat un spațiu special destinat rulotelor cu toate condițiile necesare. Puteți contacta proprietara parcării pentru rulote în vederea rezervării spațiului necesar la numărul de telefon 069114475.

Campingul oferă un spațiu enorm pentru a organiza o petrecere sau de a oferi un concert în aer liber în extravilanul localității.