Pensiunea MUZE încurajează parteneriatele culturale și de afaceri bazate pe respect, transparență și reciprocitate. Avem deja o rețea de Parteneri care ne susțin și care fac ca serviciile noastre să fie mai bune și mai complexe. Dacă vedeți logoul unui Partener atunci trebuie să cunoașteți că produsele sau serviciile acestuia le puteți vedea sau simți la Pensiunea MUZE.

În martie 2021, Pensiunea Turistică MUZE, a devenit membru cu drepturi depline al Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Moldova.
La 26 aprilie 2021, Pensiunea MUZE a încheiat acordul de colaborare cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, care gestionează Rezervația peisagistică „Saharna-Țâpova”. Obiectul Acordului îl constituie stabilirea cadrului general pentru cooperarea între părți în vederea realizării acțiunilor de cercetare, documentare, prezentare și promovare a informațiilor ce țin de Rezervația peisagistică „Saharna-Țâpova”, Rezina.
La 28 iulie 2021, Pensiunea MUZE a încheiat un Acord de cooperare cu Departamentul Economie, Marketing și Turism al Universității de Stat din Republica Moldova, în urma semnării Acordului de colaborare se urmărește scopul schimbului de experiență a studenților USM în incinta Pensiunii.

În perioada lunilor iulie – octombrie 2021 au fost încheiate mai multe acorduri de cooperare cu agenții economici www.lavanda.md, www.woodbag.md, distribuitori ai Vinurilor Purcari, precum și artiști populari și artizani locali cum ar Sveatoslav Buza și Casa Rurală ”La Prisacă”, a căror creații și produse le puteți găsi exclusiv la Pensiunea MUZE.