Sala restaurantului poate acomoda concomitent un număr de până la 55 persoane. Pentru grupuri extinse, în calitate de sală de banchet pot fi folosite celelalte două săli de expoziții care au  o suprafață de cca 130 metri pătrați. Terasele exterioare ale Pensiunii au o suprafață totală de 150 metri pătrați.

Pensiunea dispune de 3 foișoare care pot fi închiriate separat, fie folosite pentru servirea meselor. Primul foișor reprezintă un foișor de tip Rug, care oferă posibilitatea pregătirii bucatelor la ceaun și acomodează pe hexagon până la 40 persoane. Al doilea foișor are o capacitate de până la 40 persoane și dispune de un grătar. Al treilea foișor este de tip Pergolă, cu o capacitate de 30 persoane, care la fel dispune de un grătar. 

Cea mai bună cafea și produse din patiserie pot fi servite anume la Pensiunea MUZE, datorită colaborării cu patiserii autorizate și distribuitori ale cafelei pure italiene. Totodată putem oferi o carte de vinuri ale micilor producători, care au obținut un renume atât în țară cât și peste hotarele ei.

Pensiunea poate oferi un meniu tradițional, realizat de artizanii locului, deținători ai caselor rurale din localitate. Meniul este unul inedit datorită rețetelor bucatelor mănăstirești secretul cărora le cunosc doar un număr limitat de bucătari.