Încercăm să oferim comoditate și simplitate în ceea ce facem, stilul Pensiunii MUZE este Confortul și Raționalitatea. Spațiile de cazare deținute au fost certificate de către Agenția Servicii Publice, fiindu-le atribuită tipul – Pensiune Turistică.

Elementele de confort și raționalitate sunt definitorii pentru interiorul și exteriorul Pensiunii. Clădirea deja se află într-un cadru rustic prin urmare am folosit elemente constructive combinate pentru a oferi oaspeților o experiență inedită. Pensiunea dispune de o peluză generoasă și vedere spre Nistru. Oaspeții pot parca bicicletele, mașinile și alte tipuri de transport în parcarea adiacentă Pensiunii.

Avem o capacitate de cazare de 14 numere, dintre care cel mai mic număr are o suprafață de 16 metri pătrați, iar cel mai mare aproape de 36 metri pătrați. În total Pensiunea ar putea caza până la 42 persoane. Toate numerele dispun de baie și veceu. Mobilierul este minimalist și procurat de la producătorii autohtoni.

Din cele 14 numere, două se află la primul etaj, iar restul 12 numere se află la al doilea etaj. Intrarea în clădirea Pensiunii se realizează prin terasele mari ale clădirii, care dispun de rampe de acces.

Pensiunea dispune de recepție, telefon, cameră de bagaje și acces gratuit la WiFi. Oaspeții se pot folosi de alte facilități care vor fi puse la dispoziție de personalul Pensiunii.